Trofeu 2023

La T de la primera edició és obra de la ceramista i dissenyadora gràfica Andrea Vives, alma mater de l’espai artístic El Cau de l’Art i creadora de la marca Santolina.

Santolina defineix la seva obra:

Aquest Trofeu simbolitza la lletra “T” de Tribulossi.

La part central és una estructura sòlida, però alhora buida, travessada per formes orgàniques que representen les idees, conceptes desdibuixats.

L’estructura sostè una fulla enllaçada a través d’un fil de coure. Simbolitza el moment on filem la idea, la fem nostra.

En conjunt podem apreciar un canvi de llenguatge, de formes contrastades i que conflueixen en una mateixa peça per expressar un moment creatiu.

Materials: Fang refrectari d’alta temperatura i esmalts propis. Suport de fusta de pi tractat amb cera d’abella. Inscripció pirogravada

trofeu 2023 tribulossi 01

Andrea Vives Vázquez

Andrea Vives Vázquez, també coneguda a xarxes com @lasantolina és il·lustradora, dissenyadora i ceramista. Veïna de la Pobleta de Bellveí es dedica a treballar en projectes vinculats a l’art, en primera instància il·lustració i disseny gràfic i des de fa una anys el treball de la ceràmica.

Llicenciada en Publicitat, relacions Públiques i Màrqueting va crear la seva pròpia empresa de disseny, Brimbac. Després es va formar a l’Escola de ceràmica de la Bisbal i es va convertir en artesana ceramista. El seu esperit emprenedor l’ha dut a gestionar El cau d e l’Art a la Pobla de Segur.

L’Andrea ha estat la creadora de la lletra T del 1r Tribulossi.

andrea vives